Dezvoltatorul de spatii industriale ProLogis a prelungit contractul de inchiriere pentru 26.000 mp pe care il avea cu compania Fiege Ltd. din Ungaria, unul dintre principalii furnizori europeni de servicii logistice. Compania este unul dintre clienti
Dezvoltatorul de spatii industriale ProLogis a prelungit contractul de inchiriere pentru 26.000 mp pe care il avea cu compania Fiege Ltd. din Ungaria, unul dintre principalii furnizori europeni de servicii logistice. Compania este unul dintre clientii internationali ai companiei ProLogis, avand in acest moment mai mult de 43.700 de metri patrati inchiriati in locatii din Europa si Asia, se arata in comunicatul oficial. Pe cei 26.000 mp sunt localizate trei cladiri din ProLogis Harbor Park, situat la 12 km de centrul Budapestei. In prezent, ProLogis Harbor Park cuprinde zece cladiri, ce totalizeaza peste 100.000 de metri patrati de spatii moderne de depozitare si de birouri. La terminarea constructiei, parcul va include 14 cladiri cu 150.000 de mp spatii industriale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.