Daca Marian Iancu facea scandal inaintea meciului, spunand ca administratia dinamovista este mult peste valoarea echipei, aluzie la numirea "la comanda" a arbitrului Ovidiu Hategan la meciul de sambata seara, echipa banateana a demonstrat pe teren ca
Daca Marian Iancu facea scandal inaintea meciului, spunand ca administratia dinamovista este mult peste valoarea echipei, aluzie la numirea "la comanda" a arbitrului Ovidiu Hategan la meciul de sambata seara, echipa banateana a demonstrat pe teren ca este deasupra administratiei. Fiindca in locul circului ieftin al lui Iancu, echipa lui Uhrin jr. a ales un joc inteligent si curajos in Stefan cel Mare, aducator al unui punct in final. Poli a atacat, a revenit de la 0-1 dupa golul de senzatie reusit de Adrian Cristea, sut la vinclu de la 25 de metri, apoi, chiar si in inferioritate, dupa eliminarea justificata a lui Alexa, nu s-a baricadat in defensiva, cautand chiar golul victoriei. In final, rezultatul de egalitate a fost just, fiindca si dinamovistii au presat in ultimele minute, au avut o bara si o dubla ocazie in ultima faza a meciului. "Lui Dinamo i-a lipsit putina precizie la unele ocazii pentru a castiga acest meci. Normal, Dinamo ar fi meritat sa castige. Eu sunt multumit pentru ca echipa a jucat. Daca adversarul s-a bucurat asa de mult la final pentru acest egal, inseamna ca suntem tari. Daca noi faceam un 1-1 precum cel de astazi se vorbea de catenaccio, dar acum nu se mai vorbeste de catenaccio", a comentat ironic Walter Zenga, antrenorul dinamovist dupa partida. "Inca n-am vorbit cu Cristi Borcea, e putin suparat cand Dinamo nu castiga si e mai bine sa nu vorbesc cu el acum", a mai spus Zenga. De partea cealalta, Dusan Uhrin jr. s-a aliat cu conducatorii sai, cei care prevedeau inaintea jocului unui arbitraj pro-Dinamo. "E prima oara cand sunt nemultumit de arbitraj. Centralul a facut greseli in sensul ca la schimbarea unui jucator l-a trimis pe acesta in afara terenului pe partea cealalta, direct la vestiare. Niciunde n-am mai vazut asa ceva. Jocul s-a schimbat total dupa eliminarea lui Alexa. Arbitrul i-a dat inutil primul galben. Putea sa dea trei galbene adversarilor, dar nu a dat. Nu inteleg de ce ne-a dat doar noua. Din cauza arbitrajului toata lumea a fost nervoasa. Cred ca daca am fi jucat in 11 am fi castigat pentru ca am jucat bine si am avut la fel de multe ocazii ca si adversarul", a subliniat Uhrin jr. "Daca iei galben in minutul unu si la trei minute la acelasi fault, tot pentru tragere de tricou, nu se da nimic la Pulhac, ce poti sa mai crezi? Am luat galben in primul minut, era inevitabil sa iau rosu la cum decurgea jocul. Important e ca s-a terminat cu bine", a spus si Dan Alexa, jucator trimis la cabine de Ovidiu Hategan in minutul 66. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.