OTP Fond de Pensii are in vedere realizarea unei companii cu un capital mixt cu alt administrator de pe pilonul II sau chiar achizitionarea unui alt fond de pensii, a declarat pentru NewsIn presedintele companiei, Marius Floarea. "Din martie, cand in
OTP Fond de Pensii are in vedere realizarea unei companii cu un capital mixt cu alt administrator de pe pilonul II sau chiar achizitionarea unui alt fond de pensii, a declarat pentru NewsIn presedintele companiei, Marius Floarea. "Din martie, cand incepe si colectarea la fondurile de pensii de pe pilonul II, ne gandim, in functie de evolutia fondurilor pe piata, sa facem un joint-venture cu un alt administrator, ori chiar sa achizitionam un alt fond din cele 18 prezente pe piata pensiilor private obligatorii", a spus Floarea. Administratorul a atras pana pe 15 octombrie 3.256 de participanti la pilonul II si are o cota de piata de doar 0,81%, potrivit arbitrului pensiilor private. "Cu toate ca pana la a doua raportare rezultatele noastre sunt sub estimarile initiale, credem ca vom depasi 50.000 de participanti la OTP Fond de Pensii pana la incheierea perioadei de aderare initiale", a mai spus Floarea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.