O actiune cu totul iesita din comun s-a desfasurat ieri in centrul Capitalei. Evenimentul a fost realizat de Population Services International-Romania (PSI) in parteneriat cu 6 organizatii nonguvernamentale. Pentru a atrage atentia asupra pericolulu
O actiune cu totul iesita din comun s-a desfasurat ieri in centrul Capitalei. Evenimentul a fost realizat de Population Services International-Romania (PSI) in parteneriat cu 6 organizatii nonguvernamentale. Pentru a atrage atentia asupra pericolului reprezentat de SIDA, peste o suta de persoane s-au alaturat programului „Fac ce vreau, dar stiu ce fac“. Acesta incearca sa promoveze folosirea prezervativului ca unul dintre mijloacele foarte eficiente impotriva virusului HIV, dar si a altor boli cu transmitere sexuala, cat si pentru prevenirea sarcinilor nedorite. „Prezervativele sunt o sursa foarte accesibila, iar fundatia PSI Romania distribuie gratuit aproximativ 250.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.