Meciul din Soseaua Stefan cel Mare a fost unul extrem de tensionat, la acest fapt contribuind din plin si prestatia arbitrului Hategan. Fara interventia fortelor de ordine, la final lucrurile ar fi putut degenera, fotbalistii celor doua formatii apl
Meciul din Soseaua Stefan cel Mare a fost unul extrem de tensionat, la acest fapt contribuind din plin si prestatia arbitrului Hategan. Fara interventia fortelor de ordine, la final lucrurile ar fi putut degenera, fotbalistii celor doua formatii aplicandu-si cateva lovituri, de asemenea pe drumul spre vestiare injurandu-se copios. Si in timpul meciului au avut loc incidente. Eliminat pentru doua galbene, Dan Alexa a fost injurat si scuipat de spectatori in timp ce se indrepta spre tunel. Iritat, fotbalistul s-a apropiat de gard si a tras de el, raspunzan-du-le cu aceeasi moneda celor care l-au atacat. Jandarmii au intervenit pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.