Dupa ce si-a format o trupa prin intermediul Jurnalului National, Claudiu Mirica isi cauta si un copil de 7 ani care sa-i semene. Asta pentru urmatorul sau videoclip. Ce isi mai doreste artistul? "Lasa-mi, toamna, pomii verzi"...


Dupa ce si-a format o trupa prin intermediul Jurnalului National, Claudiu Mirica isi cauta si un copil de 7 ani care sa-i semene. Asta pentru urmatorul sau videoclip. Ce isi mai doreste artistul? "Lasa-mi, toamna, pomii verzi"...


Dupa o absenta de doi ani, timp in care si-a vazut de viata personala, a vizitat Parisul, s-a indragostit (si nu i-a trecut), Claudiu Mirica revine cu noutati. Si-a facut o trupa, alaturi de care va canta incepand cu luna decembrie: Luca Marius (chitara), Lorin Ciobica (clape), Dan Ignat (bass) si Cristi Chirodean (tobe). In martie anul viitor va lansa albumul "Retro" si de asemenea pregateste un spectacol unic. "Intregul meu album, intitulat «Retro», este dedicat parintilor mei: am ales zece piese de pe vinilurile din colectia lor (de altfel, primele mele discuri ascultate) si le-am facut variante inedite.  Printre ele, duetul virtual «Iubire, iubire» (cu Margareta Paslaru) sau «Atat de frageda», cu formatia Mondial. CD-ul este orchestrat de Florentin Milcof, cunoscut pentru colaborarile sale cu Iris sau cu Felicia Filip. De altfel, el a avut ultimul cuvant si in alegerea membrilor noii trupe", ne-a dezvaluit artistul. Pacat ca parintii interpretului nu se vor putea bucura (decat din cer) de realizarile lui Claudiu.


REGÅSIRE. Ce informatii ne mai serveste Mirica? Maine, la ora 20:00, va fi invitatul lui Teo la Romantica si va interpreta in premiera propria varianta a melodiei "Lasa-mi, toamna, pomii verzi", o piesa dedicata parintilor sai, si care va fi inclusa pe noul sau album.  


In plus, in week-end, va filma si un videoclip la aceasta melodie. Clipul, realizat intr-un palat de langa Bucuresti va fi unul "de arta", realizat de Adrian Berinde - artist plastic, muzician si "singurul interpret roman care a cantat in grandioasele show-uri  Cirque du Soleil". "Conceptul va fi unul de regasire, de retraire a unor momente din copilarie", sustine Mirica. El cauta, asadar, prin intermediul agentiilor de modele, un copil de 7 ani care sa-i semene. "Mai greu a fost sa gasesc poze din copilarie. Am gasit trei fotografii, dintre care una e cea in care am fost trecut pe pasaportul tatalui meu. Regizorul mi-a cautat si «parintii». Cred ca i-a gasit, dar nu vreau sa stiu inca cine sunt. Asta va fi o surpriza chiar si pentru mine. Ii voi cunoaste probabil in week-end, la filmari", a mai precizat artistul.

"Lasa-mi, toamna, pomii verzi" - varianta Claudiu Mirica (ormat mp3)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin