Inelul din WC a— Proba nervilorMircea Radu a avut parte zilele trecute de o surpriza placuta.

Invitat intr-unul din studiourile Antenei 1 pentru a inregistra pilotul unei emisiuni dedicate vietii de cuplu a tinerilor, vedeta e
Inelul din WC a— Proba nervilorMircea Radu a avut parte zilele trecute de o surpriza placuta.

Invitat intr-unul din studiourile Antenei 1 pentru a inregistra pilotul unei emisiuni dedicate vietii de cuplu a tinerilor, vedeta emisiunii "Din Dragoste" s-a trezit fata in fata cu voluptuoasa Roxana Ionescu, aleasa pentru a-i fi coprezentatoare.a€‚

Desi se stiu de ani de zile, Mircea a fost pur si simplu vrajit de "Mama-Natura", careia a€‚i-a remarcat talia de viespe. Roxana i-a explicat ca a tinut o cura drastica si astfel aa€‚reusit sa slabeasca zece kilograme. Desi scenariul prevedea ca intre cei doi sa existe mai multe schimburi de replici amuzante, Mircea si Roxana au "exagerat" mai mult decat era cazul cu... atingerile.

Micul lor flirt nu i-a scapat iubitei lui Mircea. Aceasta a facut un scandal de zile mari si a intrerupt de mai multe ori filmarile emisiunii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.