Mihaela Radulescu va infiinta o fundatie caritabila prin care isi doreste sa ajute copiii bolnavi de cancer. Initiativa vedetei de la Antena 1 s-a nascut o data cu campania pe care o conduce, zilele acestea, de a strange bani pentru fetita bolnava a
Mihaela Radulescu va infiinta o fundatie caritabila prin care isi doreste sa ajute copiii bolnavi de cancer. Initiativa vedetei de la Antena 1 s-a nascut o data cu campania pe care o conduce, zilele acestea, de a strange bani pentru fetita bolnava a Lianei Stanciu, prezentatoarea emisiunii “Trenul vietii” de la B1TV.

Liana Stanciu si sotul ei, Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, se lupta cu un necaz cumplit in aceasta perioada: fetita lor, Teodora, in varsta de un an si zece luni, a fost diagnosticata cu cancer. Pentru ca nu au facut fata costurilor ridicate ale tratamentului, care poate fi efectuat doar la Viena, parintii disperati au apelat la Mihaela Radulescu pentru a fi ajutati sa stranga banii necesari, in jur de 100.000 de euro. “Liana mi-a cerut ajutorul pentru a putea obtine aceasta suma. Asa ca am lansat un apel catre oamenii din Radio, televiziune si catre artisti. Nu am vrut sa fac acest apel catre tara, pentru ca toti oamenii se confrunta cu probleme si au venituri destul de mici.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.