Multa lume aplauda, pe buna dreptate, analiza, popularizarea si condamnarea crimelor comunismului, desi sunt foarte tarzii si reprezinta o reparatie pur morala, caci vinovatii nu vor fi pedepsiti si victimele nu vor fi despagubite. De altfel, in aces
Multa lume aplauda, pe buna dreptate, analiza, popularizarea si condamnarea crimelor comunismului, desi sunt foarte tarzii si reprezinta o reparatie pur morala, caci vinovatii nu vor fi pedepsiti si victimele nu vor fi despagubite. De altfel, in acest timp, autoritatile administrative si judiciare ale tarii continua sa aplice, fara jena, lupta de clasa (una din crimele comuniste) prin tertipurile si faradelegile cu care impiedica restituirea caselor, terenurilor si padurilor furate in era comunista, restituire care si ea, tarzie, este o reparare concreta, de asta data, pentru unele din victimele sistemului marxist-leninist.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.