Ne enerveaza doamna vreme pentru instabilitatea de care da dovada, la acest sfarsit de octombrie. Cel mai tare ne calca pe bataturi faptul ca ploile - parca in ciuda autoritatilor mereu "luate prin surprindere" - fac tot mai multe victime, ruinan
Ne enerveaza doamna vreme pentru instabilitatea de care da dovada, la acest sfarsit de octombrie. Cel mai tare ne calca pe bataturi faptul ca ploile - parca in ciuda autoritatilor mereu "luate prin surprindere" - fac tot mai multe victime, ruinand zeci de case si lasand familii intregi fara un adapost deasupra capului. Spre exemplu, in comuna Rosia de Armadia peste 100 de case stau sa cada din cauza alunecarilor de teren cauzate de ploile abundente cazute in ultimele zile. Culmea este ca desi in urma cu doi ani peste 200 de case dintr-un sat din apropierea comunei au fost inghitite de pamant, de atunci si pana azi nu am auzit ca autoritatile sa fi luat vreo masura menita sa previna asemenea dezastre.Ne enerveaza vanzatoarele din statiile Metrorex pentru ca vorbesc mult la telefon, in loc sa vanda cartele, astfel ca "fraierii" care vor sa-si plateasca "voiajul" cu metroul nu de putine ori pierd trenul, fiind nevoiti sa astepte minute in sir urmatorul metrou. Cum si timpul costa bani, poate Metrorex ia masuri pana nu ne enervam destul de mult cat sa ne adresam instantei de judecata.Ne enerveaza soferii care blocheaza ca nesimtitii caile de acces catre parcarea din fata Casei Presei, fara sa se gandeasca vreo secunda la cei care ar vrea sa circule regulamentar, dar nu pot!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.