REFUZ DE CARD - Deputatii vor sa ia banii in plic Pentru ca mai sunt unii deputati care vor sa-si ridice drepturile salariale cash, Secretariatul Gene­ral a fost insarcinat de conducerea Camerei sa faca o notificare catre Ministerul Econ
REFUZ DE CARD - Deputatii vor sa ia banii in plic Pentru ca mai sunt unii deputati care vor sa-si ridice drepturile salariale cash, Secretariatul Gene­ral a fost insarcinat de conducerea Camerei sa faca o notificare catre Ministerul Economiei prin care sa se precizeze ca parlamentarii nu sunt autoritate pu­blica centrala si ca atare decizia cu privire la ridicarea indemnizatiei sa apartina deputatilor. Potrivit unei hotarari a Guvernului, care prevedea introducerea sistemelor moderne de plata, Parlamentul a fost asimilat unei autoritati publi­ce centrale si trebuie ca, incepand cu 31 decembrie, platile sa fie efectuate pe card. (C.V.)  VIZITA - Victor Iuscenko, astazi la Bucuresti Presedintele ucrainean, Victor Iuscenko, va face astazi o vizita in Romania, urmand sa aiba intalniri cu omologul sau, Traian Basescu, precum si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului. Ius­cen­ko va fi primit oficial la Pala­tul Cotroceni. Cei doi lideri vor avea o run­da de convorbiri oficia­le, cu participarea membrilor celor doua delegatii oficiale, dupa care vor participa la prima Sesiune Plenara a Co­misiei mixte preziden­tia­le romano-ucraineana. Traian Ba­sescu s-a mai intalnit la inceputul lunii ia­nuarie, la Si­ghe­tu-Mar­ma­tiei, cu omologul sau ucrai­nean.   CODUL PENAL - PSD se va adresa Avocatului Poporului PSD va solicita Avocatului Poporului sa se pronunte asupra modificarii articolului 195 din Codul Penal, care stabileste pedepse pentru divulga­rea unor informatii. Purtatorul de cuvant al partidului, Cristian Diaconescu (foto), a declarat ieri ca dupa ce institutia Avocatului Poporului se va pronunta asupra legii respective conducerea PSD va lua in discutie posibilitatea si oportunitatea modificarii acestei legi prin care s-au adus unele modi­ficari Codului Penal.   DEPUTATI - Placa de marmura de 3.000 RON Cu prilejul "Micului dejun cu Rugaciune" editia 2007, organizat de parlamentarii care fac parte din grupul de rugaciune, la inceputul lunii viitoare, alesii vor dezveli o placa de marmura ce va costa 3.000 RON. Propu­ne­rea pri­vind confectionarea placii de marmura a venit de la Comisia de in­vatamant, iar conducerea Ca­merei a fost de acord. Placa va fi in­sta­la­ta pe peretele de la restaurantul Brancovenesc, locul unde se va des­fasura actiunea. (C.V.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.