Dupa victoria in meciul de debut in Liga Campionilor, 33-30 cu Viborg, antrenorul Gheorghe Tadici  spune ca Oltchim este pe jumatate calificata in urmatoarea faza. "Am pus suflet si am obtinut un rezultat de exceptie pentru handbalul roman
Dupa victoria in meciul de debut in Liga Campionilor, 33-30 cu Viborg, antrenorul Gheorghe Tadici  spune ca Oltchim este pe jumatate calificata in urmatoarea faza. "Am pus suflet si am obtinut un rezultat de exceptie pentru handbalul romanesc, contra unei selectionate a selectionatelor. 50% suntem calificati mai departe. A fost un test foarte bun si pentru nationala, care ar putea intalni la CM Danemarca sau Norvegia", a spus Tadici. Tehnicianul echipei daneze, Tomas Ryde, a promis razbunare in meciul retur, programat la 2 ianuarie 2008: "Nu credeam ca vom pierde. Va fi cu totul alt meci in Danemarca". In celalalt meci din Grupa D, Buducnost a invins cu 22-19 pe teren propriu, pe FTC Budapesta. Oltchim va juca urmatorul meci la 4 noiembrie, in deplasare, cu FTC Budapesta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.