Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a participat, luni, doar 50 de minute la Adunarea Generala Extraordinara a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) si a iesit din sala de sedinte trantind usa si injurand. Inainte de a incepe Adunarea Generala Extraor
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a participat, luni, doar 50 de minute la Adunarea Generala Extraordinara a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) si a iesit din sala de sedinte trantind usa si injurand. Inainte de a incepe Adunarea Generala Extraordinara a LPF, Gigi Becali a declarat ca CFR Cluj merge cu bani la arbitri de un an si jumatate, reactionand astfel la afirmatiile principalului actionar al FC Rapid, George Copos, care i-a acuzat si el, duminica, pe clujeni.  NERVOS. Becali a sosit la sediul LPF decis sa se modifice modul in care sunt vandute drepturile de televizare: "Am venit ca se discuta un lucru foarte important: vanzarea drepturilor de televizare. Nu se pune problema sa nu se vanda impreuna pentru toate cluburile. S-a inteles gresit atunci, n-a vrut nimeni sa vanda separat, nici macar eu. Vroiam sa vindem noi (n.r. cluburile), sa negociem noi". Pe parcursul celor 50 de minute, Gigi Becali a fost auzit injurand si tipand in sala de sedinte. Becali a trantit usa si a parasit Adunarea Generala, iar la iesirea din sediul LPF a spus doar: "Lasati-ma in pace!". Adunarea Generala Extraordinara a LPF are pe ordinea de zi desemnarea celor doi candidati ai ligii profesioniste pentru Comitetul Executiv al FRF. Mandatul de doi ani al gruparilor Gloria Bistrita si FC Steaua a expirat si trebuie sa se decida alte doua cluburi care sa reprezinte LPF in Comitetul Executiv al FRF. In cadrul aceleiasi sedinte, sunt prevazute discutii privind modalitatea de acordare a drepturilor de televizare pentru sezoanele 2008 - 2011.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.