Franta si Anglia vor propune reducerea taxei pe valoarea adaugata pentru produsele eficiente energetic, la reuniunea din luna noiembrie a ministrilor de Finante din Uniunea Europeana, transmite Reuters, citat de Mediafax. Anuntul facut vineri de Comi
Franta si Anglia vor propune reducerea taxei pe valoarea adaugata pentru produsele eficiente energetic, la reuniunea din luna noiembrie a ministrilor de Finante din Uniunea Europeana, transmite Reuters, citat de Mediafax. Anuntul facut vineri de Comisia Europeana vine la o zi dupa ce presedintele Nicolas Sarkozy a promis o "revolutie verde", un mix de masuri in domeniul fiscal si angajamente de investitii, care, in opinia sa, vor plasa Franta in avangarda luptei cu incalzirea globala. Un oficial al Comisiei a declarat ca ministrii de Finante din Franta si Anglia vor face impreuna propunerea de reducere a TVA pentru produsele cele mai eficiente din punct de vedere energetic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.