Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a reprosat tarilor europene ca nu sprijina suficient Turcia in lupta sa impotriva rebelilor separatisti kurzi (foto), acuzandu-le ca nu-i extradeaza pe militantii cautati de Ankara, relateaza AFP. „Din nefer
Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a reprosat tarilor europene ca nu sprijina suficient Turcia in lupta sa impotriva rebelilor separatisti kurzi (foto), acuzandu-le ca nu-i extradeaza pe militantii cautati de Ankara, relateaza AFP. „Din nefericire, nici o tara nu a facut acest lucru pana in prezent“, a declarat, sambata, Erdogan. Turcia indeamna in mod regulat tarile europene sa actioneze impotriva filialelor europene ale organizatiei separatiste kurde Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), considerata structura terorista de UE. „Faptul ca nu exista un progres demonstreaza clar gradul de sinceritate a prietenilor nostri occidentali“, a apreciat premierul turc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.