Fiica presedintelui este sefa de campanie electorala a candidatului PD Marian Zlotea, aflat pe Lista neagra a CPC.

Elena Basescu este noua sefa de campanie a candidatului PD la europarlamentare, Marian Zlotea. Anuntul a fost facut chiar de Elena Basescu, care a declarat ieri la Sinaia ca va miza pe campania door-to-door. Adica va bate la usile oamenilor. „Credem noi ca este posibilitatea cea mai buna de atragere a populatiei, de a-i convinge sa voteze", a afirmat fiica presedintelui, citata de Agentia MEDIAFAX.

Nu se stiu exact motivele pentru care Elena Basescu a ales sa fie sefa de campanie tocmai pentru un candidat al PD nominalizat pe celebra Lista neagra a Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC). Intr-o declaratie pentru Cotidianul, Elena Basescu a afirmat ca are „incredere in tinarul Marian Zlotea" si ca un alt motiv pentru care a ales sa-i fie sefa de campanie este sa invete meserie. „Este o oportunitate sa-mi fac mina, ca sa zic asa, pentru campania electorala urmatoare, pentru Parlament", a afirmat Elena. Aceasta a declarat recent ca-si doreste sa candideze la urmatoarele alegeri pentru a prinde un loc de deputat in Parlamentul Romaniei.

Reamintim ca si Traian Basescu a condus, pe vremuri, campanii electorale, el fiind la un moment dat seful de campanie al candidatului Petre Roman, fiind deja celebra formula: „Petre, esti cel mai bun!".

Precizam, de asemenea, ca Marian Zlotea a fost nominalizat de CPC pe Lista neagra a candidatilor pentru ca fundatia acestuia ar fi primit o finantare de la administratia locala in perioada in care detinea o functie publica in administratie.