Sa te cheme PNL in buletinul electoral si sa te lansezi in cursa pentru PE cu palinca si caltabosi, asta da inspiratie divina. Sau cretina.

Liberalii bucuresteni au inceput simbata campania electorala pentru Parlamentul European prin
Sa te cheme PNL in buletinul electoral si sa te lansezi in cursa pentru PE cu palinca si caltabosi, asta da inspiratie divina. Sau cretina.

Liberalii bucuresteni au inceput simbata campania electorala pentru Parlamentul European printr-o petrecere organizata in Piata Moghioros, unde, potrivit NewsIn, au impartit trecatorilor caltabosi si palinca. Haiosii de ei. Ludovic Orban dansa, Renate Weber dadea usor din capul ei de lista. Muzica populara din difuzoare ne aducea aminte de unde am plecat, iar caltabosii de pe masa, unde am ajuns. Peisaj idilic cu liberali carora li se corupe in paispe. Urmasii lui Decebal, Traian si Remes isi exhiba astazi simbolurile coruptiei. Si asta unde?! Fix in trenul fara locomotiva cu care incearca, gifiind, sa ajunga la Bruxelles. Da, li se corupe - asta este, de fapt, sloganul electoral sub care lupta liberalii. Sint la putere, trasul de sfori la patru miini si un Hrebenciuc a functionat din nou, asa ca baietii eructeaza, pervers, in public. Le tremura papioanele de fericire doar cind aud de caltabosi. Si asta pentru ca, de acum se stie: aperitivele, in cazul unui demnitar, fac sa alunce mai usor orice tip de plic. Petele de grasime de pe doctrina, damful de zeci si sute de mii de euro care te trasneste prin parcarile partidului, doar amanunte. Liberalii se cred amuzanti. Asta e, dispretul poate capata, dupa perioade mai lungi de guvernare, si astfel de forme, aberante.

De fapt, ce risca PNL? Ultimul partid istoric care activeaza in prima liga politica din Romania nu este amenintat decit cu disparitia. Sigur, nici taranistii nu ar fi crezut asa ceva cind cistigau toate sondajele pe care si le comandau, nu? Si ia uite-i, astazi, ce frumos arata: Milut recita prin emisiunile electorale (sint banii lui, ce mama naibii!) un fel de poezii despre coliva. Noi, taranistii, am facut. Noi, taranistii, am dres. Trist, foarte trist. Dar ce folos, liberalii dau si ei semne ca s-au virusat. Curg sondajele comandate de fundatiile de partid in care PNL se ridica la cer. Si nu se opresc la acest exercitiu narcisistic. In toate sondajele, DNA, organismul care i-a prins pe Remes si pe Muresan cu caltabosii in sac, este pur si simplu desfiintata. Procurori care lucreaza la comanda politica, comisii prezidentiale care trebuie desfiintate, Basescu care e mai rau decit Basescu, nici la frizer nu ti se indeplinesc comenzile ca in aceste cercetari sociologice. Daca filmul realizat de DNA a fost o comanda politica, ce a facut Remes cum se cheama? Probabil este vorba despre promovarea produselor romanesti la nivel european, asa cum pompos si-au intitulat liberalii bucuresteni actiunea de simbata.

Daca PNL da cu produse traditionale - de exemplu, mita la plic - in electorat, celelalte formatiuni arunca aproape cu tot ce le cade in gind inspre Palatul Victoria. Pesedistii isi fac campanie pentru Europa cerind pensii mai mari, alocatii mai mari, bani pentru crese, bani pentru spitale. Vrem un sistem sanitar european? Trebuie sa schimbam Guvernul care etc. etc. etc. Pedeii lui Boc nici macar atit nu s-au sinchisit. Pe site-ul partidului si-au pus doua poze cu Basescu si gata. Mai era ceva? A, da. Becali si Vadim ataca amindoi Europa din cer. Razboinicul luminii citeste, intr-un clip, cu greu trei rinduri in care isi anunta votantii ca va fi un fel de uns al lui Dumnezeu in Parlamentul European. Intre timp, Tribunul face si el apel la conexiunile cu divinitatea pentru a-i avertiza pe mafiotii de pe pamint stramosesc ca ii va distruge in 60 de secunde. Remes poate sa stea linistit, mai nou lui Vadim ii plac din ce in ce mai tare caltabosii. Sa-l fereasca Dumnezeu de patima bauturii, ca ne-am dus. Amin!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.