Cantareata Daniela Gyorfi recunoaste ca uneori este cam impulsiva vizavi de partenerul alaturi de care concureaza in cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro TV. In sala de repetitii, Daniela isi mai pierde rabdarea si mai ridica
Cantareata Daniela Gyorfi recunoaste ca uneori este cam impulsiva vizavi de partenerul alaturi de care concureaza in cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro TV. In sala de repetitii, Daniela isi mai pierde rabdarea si mai ridica tonul la Cezar Spirescu, perechea ei, lucru pe care il regreta apoi. Artista realizeaza ca Cezar este bolnav si este normal ca el sa nu poata depune eforturi foarte mari. De aceea, Daniela il cearta mai mult prieteneste si face tot posibilul sa-l motiveze. Cezar Spirescu este bolnav de diabet, isi administreaza zilnic insulina si nu ar trebui sa faca efort.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.