O stiti pe Ramona Badescu din Italia, nu? E fata aia care mai vine din cind in cind in tara sa mai prezinte cite ceva, gen „Cerbul de Aur".

In perioada asta, de exemplu, prezinta la Antena 1, impreuna cu Aurelian Temisan, o emisiune de farse, care se cheama „Noaptea erorilor". Ei, si problema e ca vorbeste romaneste din ce in ce mai aiurea. Are un accent italian foarte pronuntat, mult mai pronuntat decit acum un an sau doi, cind prezenta „Cerbul de Aur". Cum ar veni, singura sansa a celor de la Antena 1 e ca Ramona sa nu se mai duca prin Italia, cit timp emisiunea pe care-o prezinta mai sta in grila. Daca, Doamne fereste, mai face doua-trei drumuri, o sa fie nevoiti ca, pe linga Temisan, sa-i mai puna alaturi si un translator.

Nicoleta Luciu joaca in „Inima de tigan" mai prost decit a jucat vreodata in vreo telenovela. Am vazut citeva secvente si m-am cam ingrozit.

Pai, nene, in „Lacrimi de iubire" era supertalentata fata de ce-am vazut in „Inima de tigan". Oare o fi croita, ca actrita, in asa fel incit exceleaza numai in roluri de romanca si e varza in alea de minoritati?

Daca-i asa, sa speram ca prietenul ei n-are timp sa se uite la prostiile alea de telenovele si n-o sa afle niciodata adevarul.

Elodia nu mai e de mult doar a lui Dan Diaconescu. A ajuns si la „Povestiri adevarate", a ajuns si la „Marius Tuca Show" si am impresia ca nu se va opri aici.

Tare mi-e teama ca nu va scapa mai nimeni de ea. Sau, hai, s-ar putea sa scape „Interzis cu Laura Andresan", „Horoscopul" lui Netty Sandu, „Vremea" lui Busu si vreun talk-show de pe TVR Cultural… Si poate si vreo transmisie din Champions League, da' nu mai mult decit atit.