Noi dezvaluiri in acest caz de cri­ma de la Brasov arunca o lumina ne­clara asupra cercetarilor criminalistilor in ceea ce priveste provenienta petelor de sange din apartamentul sotilor Cioaca. Menajera, care a declarat ca nu er
Noi dezvaluiri in acest caz de cri­ma de la Brasov arunca o lumina ne­clara asupra cercetarilor criminalistilor in ceea ce priveste provenienta petelor de sange din apartamentul sotilor Cioaca. Menajera, care a declarat ca nu era posibil ca petele de sange gasite de anchetatori in apartament sa apartina avocatei dis­parute, pentru ca ea facuse cu­ra­te­nie la doua zile dupa presupusa crima, nu este de gasit.   PERCHEZITIE. Pe de alta parte, ieri, in ziua in care casele pa­rintilor politistului Cristian Cioa­ca au fost perchezitionate, surse din politie si-au amintit ca Elo­dia avea un sistem agresiv si te­nace de a-si face re­latii in politie, ceea ce ar fi ajutat-o sa preia mai multe cazuri de natura pe­nala, ca avo­cat, avand informatii din interio­rul IJP Brasov despre mersul anu­mi­tor cercetari penale asupra unor potentiali suspecti. "Asta (Elodia (n.n.) era in permanenta pe cu­loa­re­le IJP si flirta cu oricare politist, cu con­ditia ca acesta sa aiba vreo functie la departamentul de cercetari penale sau sa aiba vreo influenta asupra unor dosare penale. Era extrem de ba­­gacioasa in tot felul de discutii cu ofi­terii de politie, de regula, cel putin subcomisari. Ne saturaseram de ea pe aici", spune ofiterul. Criminalistii nu exclud acum, in mod neoficial, ipo­­teza ca Elodia sa fie totusi in viata, cautand si alti martori credibili care ar fi zarit-o in viata, in afara de angajata de la COBCO SA, marturie pu­blicata de Jurnalul National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.