Dupa ce s-au luptat cu flacarile, locuitorii insoritului stat sint amenintati de poluare.

Dupa ce au scapat de incendii, californienii sint avertizati acum ca vor avea de suferit din cauza calitatii aerului, afectat de fum. Locuitorii d
Dupa ce s-au luptat cu flacarile, locuitorii insoritului stat sint amenintati de poluare.

Dupa ce au scapat de incendii, californienii sint avertizati acum ca vor avea de suferit din cauza calitatii aerului, afectat de fum. Locuitorii din cinci regiuni din sudul statului au fost sfatuiti sa ramina in case, deoarece nivelul poluarii este de trei ori mai mare decit cel normal. 640.000 de persoane si-au parasit locuintele, aceasta fiind cea mai mare operatiune de evacuare din istoria Californiei. Cel putin 14 persoane au fost ucise de flacari si doua incendii se pare ca au fost provocate de miini criminale, iar guvernatorul Arnold Schwarzenegger a promis ca ii va vina pe infractorii responsabili de aceste fapte. Doar pagubele din San Diego sint estimate la un miliard de dolari. (L.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.