Diaconescu a cerut public sambata, la Arad, o reactie rapida autoritatilor de la Bucuresti si Budapesta fata de un incident care ar fi avut loc in orasul Bekescsaba la inceputul saptamanii, cand o biserica romaneasca ar fi fost incendiata de extremis
Diaconescu a cerut public sambata, la Arad, o reactie rapida autoritatilor de la Bucuresti si Budapesta fata de un incident care ar fi avut loc in orasul Bekescsaba la inceputul saptamanii, cand o biserica romaneasca ar fi fost incendiata de extremisti maghiari, informeaza Mediafax. Conform vicepresedintelui PSD, la inceputul saptamanii, o biserica romaneasca din Bekescsaba a fost incendiata de o grupare extremista din Ungaria. "In lumea civilizata autoritatile iau urgent masurile necesare pentru a condamna public un astfel de gest deosebit de grav. Din pacate, nu s-a vazut nici o reactie a Guvernului Romaniei sau a presedintelui Traian Basescu", a spus liderul PSD. El a cerut Guvernului de la Budapesta sa aiba o reactie publica si sa condamne cat mai repede acest incident, pe care l-a catalogat drept unul extremist. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.