RAPID - CFR 1-2
Principalul actionar al giulestenilor, George Copos, a continuat si ieri criticile la adresa brigazii de arbitri, compusa din centralul Tiberiu Lajos si din asistentii Cristian Nica si Daniel Burloiu, care a oficiat dumin
RAPID - CFR 1-2
Principalul actionar al giulestenilor, George Copos, a continuat si ieri criticile la adresa brigazii de arbitri, compusa din centralul Tiberiu Lajos si din asistentii Cristian Nica si Daniel Burloiu, care a oficiat duminica la meciul cu CFR Cluj, pierdut de Rapid, pe teren propriu, cu 2-1.   VIRULENT. "Nu ma asteptam ca Rapidul sa fie macelarit de niste nenorociti de oameni", a spus Copos, nemultumit de faptul ca Daniel Burloiu nu a semnalizat ofsaid la Trica la primul gol marcat de clujeni. Omul de afaceri l-a luat apoi la tinta pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu, cel in a carui sarcina se afla delegarea arbitrilor. "Pana cand CCA-ul nu va avea un om serios, un om responsabil la conducere, nu are nici un rost sa mai bagi bani. Cu Ionut Lupescu, care se ocupa aleatoriu de fotbal, nu mai cred in castigarea campionatului", a declarat Copos, care este de parere ca jocurile sunt facute in asa fel incat CFR Cluj sa castige campionatul: "Ati vazut voi echipa CFR dezavantajata vreodata? I-ati auzit strigand ca sunt furati? Niciodata!". Furiei lui Copos nu i-a scapat nici fostul antrenor al Rapidului, Cristiano Bergodi. "Nu am ce sa le reprosez jucatorilor si lui Mircea Rednic, fiindca cei care au fost inainte ne-au lasat in ultimul hal. Noi am jucat bine, in conditiile in care suntem cu pregatirea fizica doar la 70 la suta."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.