Arnold Schwarzenegger, guvernatorul Californiei, a declarat intr-un interviu oferit revistei britanice GQ ca marijuana ''nu este un drog'', informeaza luni Associated Press. JOINT. S
Arnold Schwarzenegger, guvernatorul Californiei, a declarat intr-un interviu oferit revistei britanice GQ ca marijuana ''nu este un drog'', informeaza luni Associated Press. JOINT. Schwarzenegger a declarat pentru revista GQ ca nu s-a drogat niciodata, insa fostul star al filmelor de actiune si campion mondial la culturism a recunoscut ca a fumat marijuana in anii '70. De altfel, ''Arnie'' poate fi vazut tragand cu nesat dintr-un ''joint'' in documentarul a€žPumping Iron" realizat in 1977. a€žNu este un drog, este o iarba. Drogul meu a fost culturismul, credeti-ma'', a declarat celebrul fost actor. Aaron McLear, purtatorul de cuvant al guvernatorului Californiei a incercat sa explice duminica aceste afirmatii, sustinand ca ele au fost facute intr-un context ''informal''. ''Cred ca ar fi important ca aceasta declaratie sa nu fie folosita in afara contextului in care a fost facuta. Bineinteles ca Arnold Schwarzenegger considera ca marijuana este un drog'', a incercat purtatorul de cuvant sa salveze aparentele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.