Ros-albastrii au tras cele mai putine suturi pe poarta in Champions League, dar au un numar dublu de cartonase galbenefata de rivalele din grupa H.

La jumatatea intrecerii, Steaua este exemplu negativ in Liga Campionilor, iar asta
Ros-albastrii au tras cele mai putine suturi pe poarta in Champions League, dar au un numar dublu de cartonase galbenefata de rivalele din grupa H.

La jumatatea intrecerii, Steaua este exemplu negativ in Liga Campionilor, iar asta nu neaparat din cauza ca nu a cistigat vreun punct in cele trei partide disputate. Ce o departajeaza de VfB Stuttgart si Dinamo Kiev, singurele formatii care mai au 0 pe linia punctelor, sint actiunile ofensive, ros-albastrii dovedind o blindete iesita din comun cu defensivele adverse. In jocurile sustinute pina acum in grupa H, echipa antrenata de Hagi si Pedrazzini a sutat doar de cinci ori pe spatiul portii, spre deosebire de Arsenal, care a avut 23 de suturi, si Sevilla, si Slavia, ambele cu cite 13. Nici la cornere bucurestenii nu stau mai bine, doar 9, fata de 15 cite a executat Sevilla, 13 ale lui Arsenal si 10 ale Slaviei. Daca la suturi pe poarta stelistii n-au rivala printre cele 32 de echipe din Champions League, la numarul cornerelor le tine de urit, pe ultimul loc, Glasgow Rangers. Campionii absoluti ai ofsaidurilor sint de departe fotbalistii din Ghencea, cu 21 de semnalizari, cifra incredibil de mare in comparatie cu media de 7,9 a restului combatantelor, semn ca strategia ofensiva falimentara a Stelei nu este doar rodul muncii antrenorului, ci si al inteligentei atacantilor. La posesia mingii sintem cei mai slabi doar din grupa H, in schimb sintem si cei mai nervosi, cu opt cartonase galbene incasate, dublu fata de Sevilla si Slavia si cu trei mai multe decit Arsenal. Deocamdata, Banel Nicolita rateaza la mustata premiul cotonogarilor, avind doar 13 faulturi comise, cu unul mai putin decit Zlatan Ibrahimovici (Inter), campionul provizoriu.

In Liga Campionilor, seara de miercuri a fost dramatica, Iker Casillas salvind miraculos Realul de la egalare in ultimul minut, pentru ca apoi toti cei 63.000 de spectatori de pe Santiago Bernabeu sa ii scandeze numele intr-un cor impresionant. Mircea Lucescu a fost surclasat la Milano, iar finalista ultimei editii e in mare pericol de a nu trece de grupe.



Rezumatul meciurilor din aceasta faza a Ligii Campionilor


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.