Postul public va stabili privilegiile financiare pentru fiecare prezentator sau reporter in parte.

Dupa ce contractele pentru statutul de vedeta TVR au expirat pe 30 iunie 2006, Comitetul Director al postului public de televiziune
Postul public va stabili privilegiile financiare pentru fiecare prezentator sau reporter in parte.

Dupa ce contractele pentru statutul de vedeta TVR au expirat pe 30 iunie 2006, Comitetul Director al postului public de televiziune a luat ieri hotarirea de a incepe negocierile cu o serie de salariati cu statut de moderator, prezentator sau reporter, pentru a stabili indemnizatiile si celelalte drepturi. Printre acestia se numara nume precum Gianina Corondan, Eugenia Voda, Marina Almasan, Iuliana Marciuc, Marian Voicu, Catalin Stefanescu, Radu Naum si Vlad Enachescu. Lista completa a acestora o puteti citi pe www.cotidianul.ro. La ora inchiderii editiei, Comitetul Director al TVR se afla inca in sedinta, urmind sa stabileasca pragurile financiare de negociere. Potrivit unei stiri publicate ieri de NewsIn, statutul de vedeta va fi inlocuit cu o indemnizatie lunara, care poate varia intre 500 si 3.000 de lei, plus un bonus trimestrial de data aceasta, care poate ajunge tot la maximum 3.000 de lei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.