Un student de 20 de ani, din Republica Moldova, aduce grave acuzatii politistilor din capitala Moldovei. El insusi acuzat de trafic de droguri, a fost arestat preventiv si apoi eliberat din arestul IPJ Iasi. Dupa ce a fost pus in libertate, Denis Ga
Un student de 20 de ani, din Republica Moldova, aduce grave acuzatii politistilor din capitala Moldovei. El insusi acuzat de trafic de droguri, a fost arestat preventiv si apoi eliberat din arestul IPJ Iasi. Dupa ce a fost pus in libertate, Denis Gandzii, care se afla la Iasi la studii, a declarat ca are probe conform carora angajatii politiei se ocupa cu traficul de stupefiante si forteaza studentii basarabeni sa vanda stupefiante, pentru a „demonstra“ ca au activitate. Tatal lui Gandzii are o functie inalta in politia basarabeana si l-a trimis pe fiul sau la studii in Romania. Denis locuia intr-un camin din campusul „Tudor Vladimirescu“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.