Avem imagini de la cercetarea la fata locului facuta de anchetatori in apartamentul politistului Cristian Cioaca in ziua de 11 septembrie 2007

Fotografiile arata dispunerea petelor de sange al Elodiei Ghinescu atat in baie, cat si pe per
Avem imagini de la cercetarea la fata locului facuta de anchetatori in apartamentul politistului Cristian Cioaca in ziua de 11 septembrie 2007

Fotografiile arata dispunerea petelor de sange al Elodiei Ghinescu atat in baie, cat si pe pereti

Va prezentam, totodata, in premiera imagini din interiorul portbagajului autoturismului Peugeot 607

Anchetatorii au descoperit aici un sul cu saci identici cu cei gasiti in rapa de la Rasnov

Procurorii urmeaza sa intre in posesia unei declaratii-soc a unui vecin al sotilor Cioaca-Ghinescu n Martorul sustine ca, in noaptea de 29 spre 30 august, a auzit o bufnitura si un vaiet de femeie in apartamentul suspectului

'Gardianul>> va prezinta, in exclusivitate, cateva fotografii efectuate de catre anchetatori cu ocazia perchezitiei, urmata de cercetarea la fata locului, a apartamentului sotilor Cioaca-Ghinescu, situat in strada Gloriei din Brasov, precum si a autoturismului Peugeot 607. Cercetarile au fost facute pe data de 11 septembrie, od ata cu preluarea dosarului de catre Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Facem precizarea ca, la dosarul cauzei, sunt atasate sute de fotografii, precum si imagini video, care contin foarte multe amanunte si indicii.
































Urme de sange, respectiv mai multe pete dispuse pe lateralul masinii de spalat din baia locuintei sotilor Elodia Ghinescu - Cristian Cioaca. In urma analizelor de laborator, s-a stabilit ca este sangele Elodiei.





O pata de sange, cu diametrul de o jumatate de centimetru, prelevata de anchetatori de sub masina de spalat, pe gresie. Proba este atat de vizibila, incat procurorii nu-si explica cum de i-a scapat atentiei lui Cristian Cioaca. Specialistii Institutului de Criminalistica au stabilit ca este vorba, de asemenea, despre sangele Elodiei Ghinescu.




Doua pete de sange gasite cu ocazia cercetarii la fata locului pe un perete din dormitorul locuintei. Anchetatorii spun ca s-a incercat stergerea urmelor. In urma analizelor biocriminalistice, s-a stabilit ca este sangele avocatei disparute.




Imagine de ansamblu din locuinta sotilor Cioaca - Ghinescu. Fotografia arata o parte din bucataria apartamentului si prezinta in plan indepartat usa de la unul dintre dormitoare, iar in dreapta, intrarea in camera de zi. Gresia era proaspat spalata.




Autoturismul Peugeot 607, apartinand politistului Cristian Cioaca. Acesta a fost, initial, ridicat si expertizat centimetru cu centimetru. Mentionam ca, in torpedou, politistii au gasit un toc de pistol, de culoare neagra, de pe care au fost prelevate urme de sange apartinand Elodiei Ghinescu.



In portbagajul autoturismului a fost gasit, dupa cum se poate vedea in imagine, un sul continand saci menajeri de culoare neagra, identici cu sacii gasiti in rapa de langa localitatea Rasnov. Tot aici se gasesc o tonfa si o lanseta, precum si un bidon cu benzina. Mentionam ca, de pe covorasul negru, anchetatorii au prelevat urme de sange al Elodiei Ghinescu.


Noi martori vor fi audiati prin comisie rogatorie
Surse judiciare au precizat, pentru „Gardianul“, ca urmeaza ca la dosar sa fie inserate noi declaratii foarte importante ale unor martori. Este vorba despre o familie, plecata astazi in Spania, care detine un apartament pe acelasi palier cu Cristian Cioaca. Un reprezentant al acestei familii a contactat, zilele trecute, anchetatorii, declarand ca, in noaptea de 29 spre 30 august, in jurul orei 03.00, a auzit din locuinta sotilor Cioaca-Ghinescu o bufnitura si un vaiet de femeie. Intrucat sunetele s-au consumat intr-un timp foarte scurt (sub un minut), martorul nu le-a dat importanta decat la inceputul lunii septembrie, cand a vazut in presa ce amploare a luat acest caz.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.