Guvernul de la Roma aproba o masura care prevede expulzarea cetatenilor comunitari, considerati periculosi pentru Italia, a declarat ieri, la Bucuresti, viceministrul de externe italian, Famiano Crucianelli. Acesta a precizat ca masura face parte di
Guvernul de la Roma aproba o masura care prevede expulzarea cetatenilor comunitari, considerati periculosi pentru Italia, a declarat ieri, la Bucuresti, viceministrul de externe italian, Famiano Crucianelli. Acesta a precizat ca masura face parte dintr-un pachet mai mare de legi cu privire la securitate si se adreseaza tuturor comunitatilor de straini din Italia. Aflat intr-o vizita de doua zile la Bucuresti tocmai pentru a discuta cu autoritatile de aici problema ilegalitatilor comise de cetatenii romani din Italia, Crucianelli a si-a exprimat regretul in legatura cu faptul ca Italia a fost prima tara care a „trebuit“ sa excluda romanii care violeaza legile italiene. Aproximativ 20 de romani vor fi expulzati saptamana viitoare pentru ilegalitatile comise.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.