Steaua nu mai traieste clipele de glorie din sezonul trecut in Liga Campionilor. Echipa a inregistrat pana acum doua infrangeri, una sub comanda lui Hagi si una cu Pedrazzini pe banca tehnica. Europa fotbalistica si-a facut imediat o impresie despre
Steaua nu mai traieste clipele de glorie din sezonul trecut in Liga Campionilor. Echipa a inregistrat pana acum doua infrangeri, una sub comanda lui Hagi si una cu Pedrazzini pe banca tehnica. Europa fotbalistica si-a facut imediat o impresie despre forta ros-albastrilor, cel mai fidel barometru fiind reprezentat de cotele caselor de pariuri. Cifrele sunt umilitoare pentru reprezentata noastra in cea mai importanta competitie intercluburi. O agentie de pariuri din Romania considera ca Steaua este cea mai slaba echipa dintre cele 32 de participante. Astfel, ros-albastrii au cea mai mare cota la castigarea trofeului - 900/1, cea mai mare cota la castigarea grupei - 90/1, iar Dica are cea mai mare cota la castigarea titlului de golgeter - 99/1. Aceste cote s-ar putea schimba, insa, in cazul unei victorii la Sevilla. Interesant este faptul ca agentiile de pariuri din strainatate il crediteaza pe Goian cu mai multe sanse sa inscrie astazi decat pe atacantii sau mijlocasii stelisti.

Asadar, astazi, de la ora 21.45 (in direct pe Pro TV), la Sevilla, Steaua incearca sa stearga impresia proasta de pana acum. Cele doua echipe s-au mai intaln it in sezonul precedent, in 16-imile Cupei UEFA, spaniolii castigand ambele manse. Cu toate acestea, Juande Ramos, antrenorul Seviliei, se teme de confruntarea de astazi. “in toate partidele din Liga Campionilor trebuie sa ai ritm si intensitate mari, numai asa poti castiga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.