Pe Discovery, de la ora 19.00, incepe un episod special din seria „Vanatorii de mituri“. Puteti savura momente ale serialului care nu au mai ajuns pana acum in emisiune. Prostioare si minimituri care au sfarsit initial pe podeaua camerei
Pe Discovery, de la ora 19.00, incepe un episod special din seria „Vanatorii de mituri“. Puteti savura momente ale serialului care nu au mai ajuns pana acum in emisiune. Prostioare si minimituri care au sfarsit initial pe podeaua camerei de motaj. Ziua intai a Turneului de tenis de la Flushing Meadows (New York) este transmisa in direct, pe Eurosport, de la ora 19.30. De la ora 20.00, pe TVR Cultural se deschid „Portile noptii“, cu Yves Montand si Nathalie Nuttier. Thrillerul de actiune „Focul ucigas„ incepe de la 20.30, pe Antena 1. Kurt Russel, Robert DeNiro, Jennifer Leight si William Baldwin sunt prinsi intr-un dans al mortii dintr-un cerc de foc. Tot de la 20.30, pe Kanal D, incepe „Indistructibilul“, o drama despre situatii paranormale, o poveste inceputa in '74, undeva in vecinatatea Philadelphiei, in care doi indivizi trec printr-o experienta inedita. David Dunn (Bruce Willis) este singurul supravietuitor al unui accident feroviar. Eijah Price (Samuel L.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.