BERBEC
Fire hotarata si stabila, nu va lasati intimidat de problemele zilei.
In familie veti avea o discutie legata de o calatorie ce se va amana.

TAUR
Nu va pierdeti timpul cu treburi de rutina. Este o zi favorab

BERBEC
Fire hotarata si stabila, nu va lasati intimidat de problemele zilei.
In familie veti avea o discutie legata de o calatorie ce se va amana.

TAUR
Nu va pierdeti timpul cu treburi de rutina. Este o zi favorabila unor noi incepturi in domeniul profesional. Puteti demara o afacere noua.

GEMENI
In anturajul dvs. sunteti apreciat mai ales pentru ideile originale. Dedicati-va activitatilor creative si puteti obtine chiar si un mic beneficiu.

RAC
Sunteti nehotarat si treceti de la o activitate la alta. Vinovata este energia excesiva de care va bucurati. Focalizati-o pe o singura directie.

LEU
Independent si impulsiv, puteti usor sa aveti probleme. Supravegheati-va indeaproape comportamentul si incercati sa fiti receptiv la sfaturi.

FECIOARA
Prudenta si autocontrolul va vor fi de mare ajutor astazi, cand aveti de rezolvat o multime de probleme, intr-un timp foarte scurt.

BALANTA
Va bucurati de popularitate si de incredere din partea celorlalti, dar din cauza sinceritatii dvs., riscati sa fiti ranit.

SCORPION
Nu trebuie sa va fie teama sa va asumati unele riscuri atat in plan sentimental cat si profesional. Dupa cum stiti, cine nu risca, nu castiga.

SAGETATOR
Astazi sunt sanse sa castigati ceva bani dar cum vin, asa se duc. Oricum, nu este cea mai buna zi pentru a face economii. Poate saptamina viitoare.

CAPRICORN
Profesia este pe primul plan. Atentie, pot aparea conflicte relationale la locul de munca. In esenta nu este nimic grav, dar va poate afecta.

VARSATOR
Discutiile in familie va maresc irascibilitatea. O persoana de sex opus va ajuta sa iesiti din aceasta stare neplacuta pentru toata lumea.

PESTI
Va simtiti usor stresat din cauza multiplelor probleme ce trebuie rezolvate. Le veti da de capat cu tact si calm. Posibil un castig de bani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.