Foarte afectat dupa ce Marius Constantin i-a aplicat un cap in figura la finalul meciului de la Iasi, Emil Dica a fost pe punctul de a parasi gruparea de sub Podul Grant.     Mijlocasul a fost totusi intors din drum de Mircea Rednic, car
Foarte afectat dupa ce Marius Constantin i-a aplicat un cap in figura la finalul meciului de la Iasi, Emil Dica a fost pe punctul de a parasi gruparea de sub Podul Grant.     Mijlocasul a fost totusi intors din drum de Mircea Rednic, care a pus incidentul pe seama dorintei foarte mari de victorie a jucatorilor sai. "Emil a venit la mine foarte suparat, avea sange pe fata, si mi-a spus ca nu stie daca mai continua la Rapid. L-am impacat, dar pot sa spun ca atata ambitie ca la jucatorii Rapidului nu am vazut nicaieri", a declarat antrenorul giulestenilor.     INTERVENTIE. Rednic considera ca Marius Constantin nu are nici o scuza pentru gestul sau, oricat de grava ar fi fost eroarea lui Dica: "Mi-a zis ca l-a lovit pe Dica din greseala, ca s-a indreptat spre el, iar Emil a facut si el un pas in fata. Voi lua cu siguranta masuri, pentru ca gestul lui Marius Constantin este de neiertat". Pentru corectia fizica pe care i-a aplicat-o coechipierului sau, Marius Constantin va fi amendat, potrivit ROI, cu 2.500 de euro. Pe de alta parte, tehnicianul a recunoscut faptul ca nu i-a picat nici lui bine eroarea lui Dica din acel moment al jocului: "Eu chiar eram suparat pe Dica pentru ca pasase gresit, dar nu credeam ca se poate intampla asa ceva, sa-l loveasca Marius Constantin cu capul". In acest timp, chiar daca nu a fost in tribuna la meciul cu Poli Iasi, principalul finantator al "alb-visiniilor", George Copos, a negat incidentul: "Nu cred ca Marius Constantin l-a lovit cu capul in gura pe Emil Dica. Fundasul nostru este un baiat extraordinar, este un jucator de echipa nationala. Mai degraba cred ca Marius Constantin a vrut sa-l motiveze pe Dica, sa-l determine sa fie concentrat, dar cu siguranta nu l-a lovit". In sezonul trecut, Marius Constantin s-a aflat chiar el in situatia victimei sale din meciul de la Iasi, fundasul fiind agresat fizic de doua ori, o data de Viorel Moldovan si apoi de Ionel Ganea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.