Arsenal poate sa isi asigure in mare parte calificarea in faza urmatoare a competitiei inca din aceasta seara, in cazul unei victorii, pe teren propriu, in fata Slaviei Praga.     Un succes al "tunarilor" ar fi favorabil si Stelei, in ca
Arsenal poate sa isi asigure in mare parte calificarea in faza urmatoare a competitiei inca din aceasta seara, in cazul unei victorii, pe teren propriu, in fata Slaviei Praga.     Un succes al "tunarilor" ar fi favorabil si Stelei, in caz contrar Slavia distantandu-se fata de "ros-albastri" in clasamentul Grupei H. Misiunea echipei lui Arsene Wenger ar putea fi usurata si de absentele din tabara cehilor, nu mai putin de cinci jucatori, Svento, Janda, Smicer, Brabec si Latka, neputand fi folositi in aceasta seara. De partea cealalta va lipsi Van Persie, dar Wenger crede ca echipa sa a ajuns la maturitatea necesara pentru a suplini orice absenta. "Ne putem adapta la orice si suntem mai puternici pe zi ce trece. Am mare incredere in aceasta echipa. Daca ne vom mentine aceasta atitudine, putem ajunge departe", a declarat tehnicianul francez.     ANIVERSARE. Managerul lui Arsenal a implinit ieri 58 de ani, pe care i-a sarbatorit in fata televizorului, urmarind un meci de fotbal. "Nu m-am priceput niciodata la sarbatorirea zilelor de nastere. In acest an voi fi acasa, totul va fi normal. Voi lua cina si apoi voi urmari meciul Newcastle - Tottenham. Va fi o seara linistita si doar voi pregati partida noastra cu Slavia Praga. Singurul lucru pe care echipa mi-l poate darui de ziua mea este sa joace in meciul cu Slavia mai bine decat a facut-o in campionat cu Bolton", declara Wenger duminica.     ROMANI. Cristi Chivu este anuntat titular la Inter Milano pentru partida din aceasta seara cu TSKA Moscova, din etapa a treia a grupei G. Tot din primul minut va juca si Tiberiu Ghioane pentru Dinamo Kiev, in meciul de pe teren propriu cu Manchester United, din grupa F. In schimb, Ciprian Marica este accidentat si nu face parte din lotul lui VfB Stuttgart.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.