Studiaza tambalul de la varsta de 6 ani. La varsta de 10 ani uluia lumea, in cadrul unui concurs international de la Atena, interpretand la tambal Liszt, Chopin si  Rahmaninov.

La 17 ani prezenta un recital de o ora la Teatrul S
Studiaza tambalul de la varsta de 6 ani. La varsta de 10 ani uluia lumea, in cadrul unui concurs international de la Atena, interpretand la tambal Liszt, Chopin si  Rahmaninov.

La 17 ani prezenta un recital de o ora la Teatrul Scala din Milano.
De-a lungul timpului a concertat alaturi de Gloria Gaynor, Chick Corea si nu numai. Printre altele, a semnat coloana sonora a filmelor "Filantropica" si "California Dreamer". O Editie de Colectie in care prietenii de inima ai artistului - Stefan Iordache, Victor Rebengiuc, Liza Panait, Ovidiu Lipan Tandarica, Nelu Ploiesteanu si multi altii - vorbesc despre un om care a facut din tambal mai mult decat un instrument.

Editia de Colectie este insotita de un nou album al lui Marius Mihalache, intitulat "World symphony". Un CD cu zece piese interpretate intr-un mod revolutionar la tambal, dintre care amintim: Ciuleandra, Oci ciorniie, Bordeias, La Passion. Piese ce au la baza elementul etno si au mai multe influente muzicale: jazz, fusion, rock, tango. Artistul este acompaniat pe acest album de tobe, chitara bas, clape si voce - Irina Sarbu, binecunoscuta in lumea jazzului.    

Un album al unui artist care cheltuieste din propria sa fiinta, cantand.

O Editie de Colectie ce va schimba total viziunea romanilor despre tambal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.