Seliade - pe marele ecran     Francis Ford Coppola, creatorul faimoasei trilogii "Nasul", va participa in aceasta seara la proiectia de gala a  filmului "Tinerete fara tinerete", eveniment care va avea loc la CinemaPRO, in
Seliade - pe marele ecran     Francis Ford Coppola, creatorul faimoasei trilogii "Nasul", va participa in aceasta seara la proiectia de gala a  filmului "Tinerete fara tinerete", eveniment care va avea loc la CinemaPRO, in Bucuresti, incepand cu ora 19:30. Coppola va fi insotit de sotia si fiul sau, de producatorul filmului, Anahid Nazarian, precum si de triplul castigator al premiul Oscar, monteurul Walter Murch. Din partea echipei romanesti a peliculei vor fi prezenti Marcel Iures, Florin Piersic Jr, Andi Vasluianu, Adriana Titieni si Cristi Iacob, dar si echipa de realizatori a filmului, din care face parte si Mihai Malaimare Jr, care semneaza ima­ginea filmului. "Tinerete fara ti­ne­rete" are la baza nuvela omo­nima a lui Mircea Eliade. (O.M.B.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.