S-a calificat cu nationala Romaniei la EURO. In Italia inscrie goluri pe banda rulanta, iar cu Fiorentina se afla pe locul secund in clasament. Mai nou, lui Adi Mutu i s-a mai facut o bucurie. A fost propus pentru titlul de cel mai popular fotbalist
S-a calificat cu nationala Romaniei la EURO. In Italia inscrie goluri pe banda rulanta, iar cu Fiorentina se afla pe locul secund in clasament. Mai nou, lui Adi Mutu i s-a mai facut o bucurie. A fost propus pentru titlul de cel mai popular fotbalist al anului 2007. VEDETA. Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS) l-a inclus pe atacantul Adrian Mutu pe lista de 55 de jucatori din 31 de tari propusi pentru titlul de cel mai popular fotbalist in anul 2007. Pe langa Mutu, din aceasta lista mai fac parte, printre altii, David Beckham, Gianluigi Buffon, Rogerio Ceni, Cristiano Ronaldo, Alessandro Del Piero, Dimitar Berbatov, Didier Drogba, Samuel Eto'o, Steven Gerrard, Ryan Giggs, Zlatan Ibrahimovici, Thierry Henry, Kaka, Paolo Maldini, Lionel Messi, Shunsuke Nakamura, Ruud van Nistelrooy, Martín Palermo, Andres Palop, Raul, Ronaldinho, Ronaldo, Juan Roman Riquelme, Wayne Rooney, Clarence Seedorf, Carlos Tevez, Francesco Totti sau Mark Viduka. Cel mai popular fotbalist al anului 2007 va fi ales de vizitatorii site-ului IFFHS pana la 3 ianuarie 2008. IFFHS a comunicat ca va anunta rezultate intermediare la 15 noiembrie si la 15 decembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.