Mai multe cadre rare, surprinse in timpul filmarii peliculei "Novices, Les", in 1970 , au fost aratate publicului larg de topnews.ru. Imaginile au fost cenzurate timp de aproape patru decenii. DIVA. Vestimentatia, prea indrazneata, a lui Bardot a
Mai multe cadre rare, surprinse in timpul filmarii peliculei "Novices, Les", in 1970 , au fost aratate publicului larg de topnews.ru. Imaginile au fost cenzurate timp de aproape patru decenii. DIVA. Vestimentatia, prea indrazneata, a lui Bardot a socat publicul american care era conservator. Insa, peste cativa, ani imaginea ei a devenit un simbol al sexualitatii. De atunci istoricii considera ca scenele erotice ale lui Brigitte reprezinta inceputul revolutiei sexuale a anilor a€˜60. Filmul "Novices, Les" a aparut in 1970, cand Brigitte avea 36 de ani si se afla in cea mai buna forma creativa si sexuala. Scena din film, a scaldatului calugaritei Agnes, pe care o interpreteaza Bardot nu continea cadrele nud. Decizia de a cenzura aceste imagini a fost luata pentru a nu crea un conflict intre realizatorii peliculei si Biserica. Anii au trecut si tot ce a fost ascuns a fost scos la iveala iar intentia initiala a regizorului a devenit cunocuta oamenilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.