Thomson, unul dintre cele mai mari grupuri media din lume, a inregistrat o crestere a veniturilor cu peste 2% in al treilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, si a ajuns la valoarea de aproape 1,4 miliarde de eur
Thomson, unul dintre cele mai mari grupuri media din lume, a inregistrat o crestere a veniturilor cu peste 2% in al treilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, si a ajuns la valoarea de aproape 1,4 miliarde de euro, informa ieri site-ul Biz.yahoo.com. Grupul media a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o crestere a veniturilor de 4,7%, ceea ce corespunde obiectivelor stabilite de companie pentru perioada 2007 - 2009. Presedintele si CEO al Thomson, Frank Dangeard, a declarat ca grupul si-a indeplinit planul strategic si obiectivele operationale in cel de-al treilea trimestru. Thomson a anuntat in luna mai ca va cumpara compania de stiri Reuters pentru aproximativ 17,2 miliarde de dolari, dand astfel nastere celui mai mare grup de stiri financiare si de date din lume.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.