Scania ar putea lansa o oferta de preluare a companiei germane concurente MAN, potrivit unui acord intre principalii doi actionari ai producatorului suedez de camioane, grupul Volkswagen si compania de investitii Investor, controlata de familia Walle
Scania ar putea lansa o oferta de preluare a companiei germane concurente MAN, potrivit unui acord intre principalii doi actionari ai producatorului suedez de camioane, grupul Volkswagen si compania de investitii Investor, controlata de familia Wallenberg, transmite Reuters, citat de Mediafax. VW detine o participatie de 36,4% la Scania, in timp ce Fundatia Wallenberg controleaza 30,6% din titluri. O oferta Scania pentru compania germana ar inversa situatia de anul trecut, cand MAN a lansat o propunere considerata ostila, in valoare de 10 miliarde de euro, pentru preluarea producatorului suedez.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.