Tehnologie
Compania iSuppli preconizeaza rezultate foarte bune pentru tri­mes­trul al treilea pe piata LCD-urilor de dimensiuni mari, care au o diagonala mai mare de 10 inci. Se es­timeaza ca veniturile din
Tehnologie
Compania iSuppli preconizeaza rezultate foarte bune pentru tri­mes­trul al treilea pe piata LCD-urilor de dimensiuni mari, care au o diagonala mai mare de 10 inci. Se es­timeaza ca veniturile din acest sector vor fi cu 17% mai mari decat cele din trimestrul anterior si cu 45% mai mari decat in perioada si­milara a anului trecut, profitabilitatea fiind sustinuta in primul rand de monitoarele de tip LCD. Pana la finalul anului, piata LCD-urilor de dimensiuni mari va ajunge, potri­vit iSuppli, la 68,7 milioane de dolari, cu 370 de milioane de unitati comercializate. Distribuita pe categorii, cresterea fata de anul trecut va fi de 20% pentru monitoare, de 35% pentru display-urile laptopurilor si de 51% pentru televizoare. 2008 va fi primul an in care numarul de televizoare LCD distribuite pe piata va depasi pragul de 100 de milioane (102,5 milioane), cu 27,2% mai mare decat cel inregistrat in 2007.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.