Africa de Sud si Anglia, reprezentantele celor doi poli de putere in rugby, Sudul si Nordul, se intalnesc in aceasta seara pe Stade de France in finala celei de-a 6-a editii a Cupei Mondiale. Va fi o confruntare intre doua echipe cu
   Africa de Sud si Anglia, reprezentantele celor doi poli de putere in rugby, Sudul si Nordul, se intalnesc in aceasta seara pe Stade de France in finala celei de-a 6-a editii a Cupei Mondiale. Va fi o confruntare intre doua echipe cu stiluri de joc asemanatoare, care se bazeaza pe inaintare si pe doi transformeri de inalta clasa, Percy Montgomery , respectiv Jonny Wilkinson, capabili sa decida singuri soarta unui meci. Sud-africanii nu anunta nici o schimbare fata de echipa care a invins Argentina in semifinale, iar englezii nu vor conta pe Josh Lewsey, accidentat in jocul cu Franta, care va fi inlocuit cu Mark Cueto. Anglia spera sa devina prima echipa din istorie care isi apara titlul cucerit la editia precedenta, in timp ce Africa de Sud vrea sa repete succesul din 1995. Meciul va incepe la ora 22:00 si va fi transmis de TVR 2.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.