Rodica Culcer, directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport din TVR, a propus desfacerea contractului de munca al jurnalistului Marius Zamfir, in cadrul unei note interne transmise Cabinetului Presedintelui Director General si Departament

Rodica Culcer, directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport din TVR, a propus desfacerea contractului de munca al jurnalistului Marius Zamfir, in cadrul unei note interne transmise Cabinetului Presedintelui Director General si Departamentului Juridic al Televiziunii Publice.
"Am trimis o nota interna la Cabinetul Presedintelui Director General si la Juridic in care am cerut constituirea unei comisii disciplinare si am propus desfacerea contractului de munca al lui Marius Zamfir. Ce s-a intamplat joi seara mi se pare o abatere inadmisibila, nu poti sa incerci sa rezolvi divergente editoriale cu pumnul", transmite Rodica Culcer, printr-un comunicat remis MEDIAFAX. Culcer a decis sanctionarea lui Marius Zamfir dupa ce, joi seara, in redactia Stiri, acesta a avut o altercatie cu jurnalistul Radu Gafta.
Potrivit unor surse din media, cei doi jurnalisti s-au batut din cauza unui stiri realizate de Radu Gafta despre cel mai mare brad de Craciun din Europa, care va fi amplasat in Bucuresti. Dupa parerea lui Zamfir, stirea ar fi continut reclama mascata la banca portugheza care a oferit respectivul brad, Millennium Bank.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.