Jucatorii gruparii de sub Podul Grant sunt de partea lui Mircea Rednic in razboiul pe care noul lor antrenor il poarta cu suporterii.     Avocat. Costin Lazar considera ca fanii ar trebui sa inceteze sa-l mai conteste pe Rednic, pentru
Jucatorii gruparii de sub Podul Grant sunt de partea lui Mircea Rednic in razboiul pe care noul lor antrenor il poarta cu suporterii.     Avocat. Costin Lazar considera ca fanii ar trebui sa inceteze sa-l mai conteste pe Rednic, pentru ca aceasta atitudine ostila s-ar putea repercuta asupra jocului echipei. "Sper sa se rezolve cat mai repede aceasta problema, pentru ca nu face bine echipei", a spus mijlocasul. Lazar le-a expus fanilor si motivele pentru care Rednic trebuie lasat sa-si faca treaba, chiar daca atunci cand era pe banca tehnica a lui Dinamo a vorbit de rau gruparea feroviara: "Indiferent ce a facut, domnul Rednic merita iertat pentru ca a castigat doua campionate, unul cu Rapid, unul cu Dinamo. Este un antrenor bun si noua ne trebuie performanta la Rapid". Fanii l-au contestat ultima oara pe Rednic la meciul amical disputat de Rapid cu Electrica Titu, la mijlocul acestei saptamani.     "Puriul" este pessimist     Gratulat de fani cu apelativele "mizerie" si "tradator", Mircea Rednic are dubii in privinta faptului ca o victorie a Rapidului in meciul de azi de la Iasi, cu Politehnica, ar putea instaura pacea intre el si suporteri. "Probabil ca o sa ma conteste in continuare. Oricum, eu am fost contestat de fani si in urma cu ceva timp, cand a avut loc incidentul de la Crowne Plaza, iar eu atunci nu fusesem antrenor la Dinamo si nu spusesem nimic rau despre Rapid. Ce am avut eu a fost cu antrenorul de atunci al Rapidului, Razvan Lucescu, pentru ca ma jignise. Eu ii rog pe suporteri sa sustina echipa si sa nu faca jocul dusmanilor, al adversarilor nostri." Altfel, in meciul cu Poli Iasi, Mircea Rednic nu poate conta pe serviciile lui Pierre Boya si a lui Grigorie, care sunt accidentati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.