Berceanu a precizat ca discutiile pe tema votului uninominal convocate de Tariceanu sunt tardive. Senatorul sustine ca exista varianta trecerii Legii votului uninominal prin asumarea raspunderii de catre premier. "S-ar putea sa avem si lege de asumar
Berceanu a precizat ca discutiile pe tema votului uninominal convocate de Tariceanu sunt tardive. Senatorul sustine ca exista varianta trecerii Legii votului uninominal prin asumarea raspunderii de catre premier. "S-ar putea sa avem si lege de asumare a raspunderii si referendum. Daca cineva crede ca premierul Tariceanu o sa vina calare pe un cal alb in Parlament si sa rezolve situatia, se inseala", a declarat Berceanu adaugand ca presedintele Basescu nu trebuie acuzat ca forteaza referendumul din moment ce primul avertisment a fost dat cu mai bine de jumatate de an inainte. "Toata lumea stie ca 25 octombrie vine in fiecare an pe 25 octombrie. Nu stiu de ce aceasta surpriza", a comentat pedistul.
Berceanu a afirmat ca si tema bugetului este doar un joc de imagine deoarece acesta a ajuns deja la Parlament si nu mai este loc de consultari. Pedistul acuza Guvernul ca a supraevaluat cu mult veniturile statului pe anul 2008 "ca sa existe bani pentru tot poporul, tot cartierul, tot Parlamentul". Astfel, Guvernul va negocia trecerea bugetului prin alocarea de fonduri suplimentare, in functie de doleantele partidelor. (A. ILIE)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.