Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, si sotia sa Cecilia s-au despartit de comun acord, a anuntat presedintia ieri, transmite Reuters. Anuntul facut de Palatul Elysee pune capat speculatiilor care dureaza de cateva saptamani cu privire la mariajul
Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, si sotia sa Cecilia s-au despartit de comun acord, a anuntat presedintia ieri, transmite Reuters. Anuntul facut de Palatul Elysee pune capat speculatiilor care dureaza de cateva saptamani cu privire la mariajul celor doi si confirma informatiile aparute in presa, potrivit carora perechea prezidentiala a mers, in secret, luni, la un judecator pentru a initia procedura de divort. Casatoriti din octombrie 1996, Cecilia si Nicolas Sarkozy s-au despartit temporar in 2005, dupa ce toata lumea a aflat de relatia doamnei Sarkozy cu publicitarul franco-american Richard Attias. Insa, dupa cateva luni, cei doi Sarkozy s-au impacat sub presiunea unui adevarat „bombardament“ mediatic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.