Nationala a revenit ieri dupa-amiaza in tara, insa charterul sosit din Luxemburg a fost mult mai gol decat la plecare, fiindca la Bucuresti nu au ajuns "stranierii" din lot, plecati direct la cluburile lor. La aeroport nu a venit nici un suporter car
Nationala a revenit ieri dupa-amiaza in tara, insa charterul sosit din Luxemburg a fost mult mai gol decat la plecare, fiindca la Bucuresti nu au ajuns "stranierii" din lot, plecati direct la cluburile lor. La aeroport nu a venit nici un suporter care sa sarbatoreasca reusita "tricolorilor", fapt care nu l-a deranjat pe Mircea Sandu. "Nu, nu ma asteptam sa vina. Veneau atunci cand erau trimisi, stiti voi bine de cine", a comentat enigmatic seful FRF. "Ne-am bucurat, am sarbatorit, dar discret, pentru ca mai avem doua meciuri. Ne-am calificat, dar, asa cum spune englezul, it doesn't matter! Mai avem doua meciuri si nu trebuie sa pierdem in aceste preliminarii", a spus Sandu. "I-am incurajat pe albanezi. I-am avut acolo la meci pe Halagian si Stoichita, care au observat ambele echipe cu care urmeaza sa jucam. Totdeauna trebuie sa fii cu adversarul tau, chiar daca nu joaca cu tine", a mai afirmat Nasu'. Acesta a comentat ironic jignirile din presa bulgara din ultimele zile, venite dupa ce Mutu a spus ca ar prefera sa se califice olandezii alaturi de noi, "pentru ca sunt mai civilizati". "Cum e mamaliga cu icre? N-am gustat. Lor le-a cazut mamaliga pe glezne... lui Stoicikov, nu mai stiu cui... Voi trebuie sa dati o replica asa, ca de la presa la presa. Am vorbit cu Borsilav Mihailov (n.r. - presedintele Federatiei Bulgare de Fotbal) si mi-a spus ca au niste probleme", a spus Mircea Sandu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.