Fosta mare campioana la saritura in lungime, Marieta Ilcu, actual director al Directiei Judetene pentru Sport Hunedoara, a fost pradata de hoti la inceputul acestei saptamani. "Am depus o plangere la politia din Hunedoara. Hotii au furat o centrala t
Fosta mare campioana la saritura in lungime, Marieta Ilcu, actual director al Directiei Judetene pentru Sport Hunedoara, a fost pradata de hoti la inceputul acestei saptamani. "Am depus o plangere la politia din Hunedoara. Hotii au furat o centrala termica performanta, trei calorifere si teava de cupru. Am vazut ca au disparut si mai multe scule si materiale aduse de firma care executa lucrarile de instalatii in casa", a declarat, ieri, fosta atleta. Conform cercetarilor efectuate de politisti la fata locului, s-a stabilit ca hotii au intrat in casa situata in localitatea Pestisu Mare din apropierea municipiului Hunedoara dupa ce au reusit sa sparga cu toporul geamul antiefractie de la o usa montata intre garaj si intrarea in imobil. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.