Konica Minolta Romania a afisat pentru primele noua luni ale anului vanzari cu 71% mai mari fata  de perioada similara a anului precedent, si a avut in anul 2006 o cota de piata de 41,5% in unitati vandute si 40,5% in valoare, potrivit unui comu
Konica Minolta Romania a afisat pentru primele noua luni ale anului vanzari cu 71% mai mari fata de perioada similara a anului precedent, si a avut in anul 2006 o cota de piata de 41,5% in unitati vandute si 40,5% in valoare, potrivit unui comunicat al companiei. Compania a lansat ieri o noua serie de echipamente multifunctionale color de ultima generatie din gama bizhub-bizhub C203/C253/C353.
Noua serie se caracterizeaza prin design si caracteristici comune: functii multiple de copiere, printare, scanare, e-mail, transmisie fax, securitate a accesului si a datelor.
Ca si predecesoarele lor cu viteze mai mari lansate de la inceputul anului 2007, seria bizhub C203/C253/C353 raspunde cerintelor de printare atat color, cat si alb-negru. Unul din avantaje este modulul alb-negru, care permite printarea si copierea chiar si atunci cand consumabilele color trebuie inlocuite.
In acest an, Konica Minolta Romania a lansat 25 de produse noi, in segmentul echipamentelor multifunctionale si al imprimantelor. "Pe piata echipamentelor multifunctionale laser color, compania doreste sa isi intareasca pozitia de lider pe care o detine de mai multi ani", a declarat directorul de marketing al companiei, Viorica Mocanu.
Cifra de afaceri a Konica Minolta Romania a fost de 13 milioane de euro in 2006, cu o crestere de peste 21% fata de anul 2005. Compania previziona in luna martie o mentinere a ritmului de crestere a cifrei de afaceri cu peste 20% anul acesta, pana la 15 milioane de euro, si a pozitiei de lider pe piata de multifunctionale laser color destinate mediului office.
Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifunctionale si ofera solutii complete de management al documentelor. Infiintata in octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, ca urmare a fuziunii dintre Minolta Co. si Konica Corporation, noua companie Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si canalele de vanzari ale Minolta Romania. Reteaua de distributie este de peste 200 de parteneri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.