Ministerul Dezvoltarii a lansat o licitatie deschisa pentru constructia unui centru de afaceri si expozitii in Municipiul Bacau, proiect estimat la circa 13,7 mil. euro fara TVA. Lucrarile se vor executa prin Programul Phare 2006 si presupun construc
Ministerul Dezvoltarii a lansat o licitatie deschisa pentru constructia unui centru de afaceri si expozitii in Municipiul Bacau, proiect estimat la circa 13,7 mil. euro fara TVA. Lucrarile se vor executa prin Programul Phare 2006 si presupun constructii pe o suprafata totala de 64.700 mp si o arie construita de 5.800 mp. Constructia centrului presupune si investitii intr-o parcare de 12.000 mp, spatii verzi 39.400 mp, dar si lucrari pentru retelele de apa/canal, gaze, curent electric si iluminat. Lucrarile civile cuprind un incubator de afaceri S+P+3, dar si o sala de conferinte cu trei niveluri si un alt spatiu de conferinte cu 620 locuri. Dosarul de licitatie poate fi consultat la MDLPL, data limita de depunere a ofertelor fiind 5 decembrie a.c., zi in care vor fi deschise public.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.